Skip to Content

Etelä-Helsingin kansalaisopisto on kaikille avoin kaupunkiopisto

Etelä-Helsingin kansalaisopisto on Kansanvalistusseura sr.:n (Kvs-säätiö) ylläpitämä oppilaitos, joka järjestää elinikäisen oppimisen periaatteen pohjalta koulutusta ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia Etelä-Helsingin sydämessä. Tarjoamme lähi– ja etäopetuskursseja, monimuoto– ja verkkokursseja sekä kursseja, joihin voi osallistua paikan päällä tai kotoa käsin, oman valinnan mukaan.

Etkoa hallinnoi Kvs-säätiö

Kestävä kehitys takaa kestävän tulevaisuuden

Sertifioitu kaupunkiopisto

Tiesitkö, että Etelä-Helsingin kansalaisopistolla on OKKA-säätiön myöntämä Kestävän kehityksen sertifikaatti? Kvs-säätiön hallinnoiman opiston pitkäjänteinen työ kestävän kehityksen mukaisen toiminnan hyväksi näkyy muun muassa Jätkäsaareen rakentuvan kiertotaulouskorttelihankkeeseen osallistumisessa sekä opistomme kurssivalikoimassa. Verhoilua, vaatetuunausta, mehiläistarhausta, kirjansidontaa, kieliä, liikuntaa… Yhdessä kohti kestävää tulevaisuutta!

Etelä-Helsingin kansalaisopistolle OKKA-säätiön kestävän kehityksen sertifikaatti

Etelä-Helsingin kansalaisopiston pitkäjänteinen työ kestävän kehityksen mukaisen toiminnan hyväksi sai virallisen tunnustuksen, kun OKKA-säätiö luovutti opistolle kestävän kehityksen sertifikaatin 6.6.2022. Sertifikaatin luovutti  OKKA-säätiön suunnittelupäällikkö Erkka Laininen Etelä-Helsingin kansalaisopiston rehtori Mia Talikalle ja Kvs-säätiön toimitusjohtaja Lauri Tuomelle.

Lue lisää

Miten kestävä kehitys näkyy Etelä-Helsingin kansalaisopiston arjessa?

Ilmastonmuutos, luonnon monimuotoisuuden väheneminen ja kestävän kehityksen tavoitteet ovat saaneet yhä enemmän huomiota niin kansainvälisesti kuin paikallisestikin. Ympäristötietoisuuden kasvaminen vaikuttaa myös harrastusten valintaan.

Lue lisää

Töihin meille

Kiinnostaako työskentely avoimessa kaupunkiopistossa?

Meillä Etelä-Helsingin kansalaisopistolla työskentelee hallinnon henkilöstöä sekä suuri joukko osaavia kurssien opettajia.

Tällä hetkellä Etkolla ei ole avoimia tehtäviä.

Opettajana voit ehdottaa meille kurssia!

Tarjoa meille kurssia
Back to top