Skip to Content

Musiikki

Etkon musiikkikursseilla opit ryhmässä tai yksilöopetuksessa

Onko soittimesi kitara, piano vai rummut tai haluaisitko laulaa?

Tule mukaan kuoroon, aloita uusi instrumentti tai palauta mieleen vanhoja taitoja. Etkon musiikkikursseilla ammattimuusikot inspiroivat oppimaan!

Kaikki musiikkikurssit

Aikuisten, lasten ja nuorten soittotunnit

Soittotunnit eri instrumenteille yksityisopetuksena

Etelä-Helsingin kansalaisopistossa voit ottaa yksityistunteja pianon, kitaran ja rumpujen soitossa. Kurssit sopivat niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin, etenemme oppilaan tason mukaisesti. Kurssin käytyäsi tunnistat erilaisia sointuja ja osaat rytminkäsittelyn, nuotinluvun, säestyksen ja melodiansoiton perusteita sekä musiikin hahmottamista.

Löydä soittotunnit

Laulu

Laulua yhdessä tai yksin, tule mukaan!

Kurssivalikoimastamme löydät klassista yksinlaulua, pop&jazz laulua sekä säestystunnit laulajille. Etelä-Helsingin kansalaisopistossa on mahdollisuus opiskella laulua yksityistunneilla, pienryhmässä tai kuorossa.

Laulukurssimme

Orkesterit ja yhtyeet

Yhteissoittoa puhallinorkesterissa ja bluegrass-hengessä!

Tule harrastamaan yhteissoittoa puhallinorkesteriin, jonka ohjelmisto on monipuolinen ja sisältää viihde-, konsertti- ja kirkkomusiikkia. Toimela Brassilla on pitkä historia itsenäisenä vaskiorkesterina, vuonna 2025 orkesteri on 50-vuotias.

Bluegrass workshop on musiikillinen työpaja bluegrassista ja old-time-musiikista kiinnostuneille soittajille, jotka haluavat paneutua musiikkigenren aidon "saundin" tavoittamiseen. Kurssi on toiminut 70-luvulta asti ja siltä on syntynyt kymmeniä uusia bluegrass- ja old time -yhtyeitä vuosien varrella.

Orkesterit ja yhtyeet
Back to top