Skip to Content

Konsta Puro

Konsta Puro on aloittanut aktiivisen keikkailun 14-vuotiaana jazz-musiikilla. Siitä lähtien hän on soittanut eri tyylilajien keikkoja laidasta laitaan, niin tanssiorkestereissa, Big bandeissa, kuin raskaampaa rock-musiikkia soittavissa yhtyeissä. ”Pyrin toimimaan mahdollisimman monipuolisesti niin keikkarintamalla kuin opettajan työssänikin”, Konsta kertoo.

Konsta valmistui ammattimuusikoksi Kymen Konservatoriosta vuonna 2018. Hän opiskelee musiikkipedagogiksi Metropolia Ammattikorkeakoulussa, josta valmistuu keväällä 2024.

Työstään Etelä Helsingin-kansalaisopiston opettajana hän on pitänyt erittäin paljon. ”Työympäristö on hyvä sekä kaikki työkaverit ja oppilaat ovat mukavia”, Konsta kehuu.

Konsta keikkailee aktiivisesti useiden eri orkestereiden mukana, soittaa vakituisena jäsenenä artistin taustabändissä sekä tekee satunnaisia studio- sekä teatteriprojekteja. Vapaa-ajallaan hän nauttii liikunnasta sekä ystävien seurasta.

Työssään Konstaa motivoi se, kun pääsee oppilaan kanssa kokemaan onnistumisen tunteita ja huomaa oppilaan kehityksen sekä aidon ilon soittamista kohtaan.

Back to top