Skip to Content

Kirsi Kankaanpää

Kirsi Kankaanpää opettaa Etelä-Helsingin kansalaisopistossa joogaa ja hyvinvointiin liittyviä kursseja. Valmentajana ja ohjaajana Kirsi on helposti lähestyttävä ja pyrkii yksilölliseen huomiointiin myös ryhmätunneilla.

”Olen Villa Mandalan upeassa opetuksessa käynyt joogaopettajan RYT-koulutukseni kuten myös joogan monipuolisen lisäkoulutukseni.”

Peruskoulutukseen Kirsi on YAMK tradenomi osaamisen johtamiseen perehtyneenä sekä AmO, ammatillinen opettaja.  Kirsi on opiskellut myös palautumisvalmentajaksi ja parhaillaan hän opiskelee ratkaisukeskeisessä lyhytterapeuttikoulutuksessa.

Joogaopettajan työn lisäksi Kirsi tekee vuorovaikutus- ja johtamisvalmennusta sekä lyhytterapiaa ja palautumisvalmennusta.

”Vapaa-ajalla harrastan joogan lisäksi sulkapalloa, golfia ja uintia. Erityisesti näin talvella kylmävesiuinti on minulle tärkeä energian tuoja. Perhe on minulle tärkeä, niin omat lapset kuin lapsenlapsetkin. Lapsenlasten kanssa harrastan pariakrobatiaa ja käymme uimakoulussa. Joka viikon perjantai on mummupäivä!”, Kirsi kertoo.

Eniten Kirsiä motivoi joogaopettajan työssä se, että hän saa nähdä, kuinka jokainen löytää harjoituksestaan juuri itselleen sopivan.  ”Minulle tuo hyvää mieltä myös se, että voin jakaa omaa osaamistani harjoituksiin ja valmennuksiin osallistuville. Nautin siitä, että saan työskennellä ihmisten parissa ja oppia joka päivä jotain uutta.”

Kuva: L. Karlin Creative

Back to top