Skip to Content

Jessi Rouhiainen

Jessi Rouhiainen on SKO:n balettioppilaitoksesta valmistunut baletti- ja nykytanssija, jolla on kokemusta myös show-tanssista. Jessi on käynyt myös kuntosali- ja aerobic-ohjaajakoulutukset sekä suorittanut liikunnanohjaajan AMK-tutkinnon. Pilateksen ja baletin opettajana hän on kerryttänyt kokemusta opettamalla erilaisia ryhmiä lapsista aikuisiin, työyhteisöihin, vapaa-ajan harrastajista, alkeisoppilaista ammattilaisiin ja kilpavalmennettaviin asti. Pilatesta Jessi on opettanut jo vuodesta 2003 lähtien. Etelä-Helsingin kansalaisopistossa Jessi opettaa pilatesta ja aikuisbalettia.

Jessi rakastaa musiikkia ja tanssimista, etenkin latinalaisrytmein. Hän nauttii puuhailusta lapsensa kanssa ulkoillen ja sisällä tanssahdellen. Vapaa-aika kuluu perheen kanssa retkillä ja matkoilla.

Jessi nauttii myös vapaasta vauhdinhurmasta, kuten rullaluistelusta kohti tuntematonta.

Jessi on ikuinen uudenoppija, ja häntä motivoi myös ihmisten liikuttajana se, että hän saa innostaa ja kannustaa myös muita uuteen. Ohjaajana Jessi kuvaa olevansa yhdistelmä vakavuutta ja hyvää tuulta. ”Lajini ovat tarkkoja ja teknisiä, mutta hyväntuulisia: mieli lepää, kun keho puurtaa. Uskon vahvasti mielen ja kehon yhteistyöhön ja kapasiteettiin oppia, kunhan vain haluaa oppia!”, Jessi kertoo. Hän motivoituu erityisesti siitä, kun voi auttaa oppilaansa ylittämään itsensä ja saavuttamaan haaveensa. Hän on ilahtunut, kuinka on innostanut useat oppilaansa jopa liikkeen ammattilaisiksi saakka.

 

 

 

Back to top