Ilmoittautuminen kevään kursseille aukeaa 21.11. klo 10.00

Ilmoittautuminen kevään kursseille aukeaa 21.11. klo 10.00

Kaamoksen kesytyksessä hyväksi todettuja konsteja ovat hauskat harrastukset tai itselle tärkeän aiheen opiskelu, olipa se sitten kielten tai musiikin opiskelua. Kevään kurssivalikoimastamme löydät niin suosikkikurssit kuin uutuuskurssitkin.

Ilmoittautuminen Etelä-Helsingin kansalaisopiston kevään kursseille alkaa 21.11. klo 10.00! Millaisia asioita sinä ihan oikeasti haluaisit harrastaa tai opiskella? Nyt on aika heittää romukoppaan kaikki vanhentuneet käsitykset taiteellisuuteen, kielipäähän tai lahjakkuuteen liittyen ja etsiä vastauksia siitä, mikä sinua itseäsi kiinnostaa tai motivoi. Mistä voisit nauttia arjessasi? Oletko kadottanut kosketuksesi johonkin itsellesi tärkeään tai oletko haaveillut jonkin uuden aloittamisesta?

Uskallatko tehdä myös uusia avauksia? Kevään kurssitarjontaan voit tutustua ennakkoon jo 18.11. alkaen täällä. Suosituimmat kurssit täyttyvät minuuteissa, joten olethan hereillä ilmoittautumispäivän aamuna.

Tässä muutamia uutuuskursseja:

Järjestämme kursseja niin lähiopetuksessa Punavuoren sydämessä kuin mahdollisuuden osallistua verkkokursseillemme juuri sieltä, missä ikinä satutkin läppäriäsi lepuuttamaan. Lähikurssien lisäsi järjestämme myös suosittuja verkkokursseja. Meiltä löytyy myös viikonloppukursseja, jos arki ei anna myöden aikataulujen vuoksi.

Tulethan mukaan? Kaikki kiva on kulmana takana.