Vielä ehdit mukaan harrastamaan verkossa balettia, zumbaa, sambaa, asahia ja paljon muuta puoleen hintaan!

Vielä ehdit mukaan harrastamaan verkossa balettia, zumbaa, sambaa, asahia ja paljon muuta puoleen hintaan!

Miltä kuulostaisi päästä osaksi omaa ryhmää, jossa tunnit järjestetään tiettynä aikana viikosta? Harrastuskalenteriin merkityt säännölliset kokoontumiset varmistavat sen, että tunneille tulee oikeasti osallistuttua ja säännöllisyys tuo myös kaivattua rytmiä elämään.

Kevätkautta on mukavasti jäljellä ja vielä ehdit mukaan verkossa järjestettäville supersuosituille kursseillemme ja mikä parasta –  nyt tarjoushintaan – 50 %.

Tarjouksessa on niin baletti-, samba-, zumba-, korsetti-, asahi-, RVP-, jooga– kuin korsettijumppakurssejakin.

Haluaisitko kokeilla, miten Lattari ja Country Dance laittavat liikettä lantioon omassa olohuoneessa vai tarvitsetko kahvakuulatreeneihin vetoapua verkon välityksellä?

Tai onko Oopperatiedon piiri ja kurkistus oopperan kulisseihin ja nouseviin tähtiin se, mikä ruokkisi kulttuurinnälkääsi juuri nyt?

Jos asut Helsingin alueella, mikäs sen mukavampaa kuin kokeilla nyt verkossa järjestettäviä kurssejamme ja tulla myöhemmin mukaan ryhmätunneille paikan päälle heti kun se on jälleen turvallista.

Katso lista verkossa pidettävistä kursseistamme ja ilmoittaudu mukaan puoleen hintaan varmistaaksesi itsellesi energisen ja kivan kevään:

Lattari ja Country Dance

Aikuisbaletti au milieu

Aikuisbaletti à la barre – jatko

Vetreyttävä ja virkistävä kotisamba

Koti-illan zumba ja kehonhuolto

Oopperatiedon piiri

Kuntojumppa

Korsetti ja kehonhuolto

Body A

Body B

RVP

Kahvakuulatreeni

Syvävenyttely

Korsetti

Aamuasahi