Ajankohtaista koronaviruksen vaikutuksista toimintaamme

Olemme varautuneet syksyyn monin eri varotoimin, jotta opiskelu ja harrastaminen sujuisivat meillä mahdollisimman turvallisesti.

Käytössämme olevissa luokissa ja saleissa on tarpeeksi väljää, jotta turvavälit voidaan pitää, ryhmiä on pienennetty, käsidesiä on saatavilla, tuuletusta on lisätty. Opisto on laatinut opettajien käyttöön tilakohtaiset ohjeistukset turvallisesta toiminnasta opetustiloissamme. Opettajat ohjeistavat opiskelijoita, ja olemme myös huolehtineet opasteita opetustiloihin.

Opetustilat on järjestetty siten, että turvavälejä voidaan noudattaa. Esimerkiksi ryhmäkokoja on rajattu. Opetustilanteisiin ja pois siirryttäessä sekä yhteisissä tiloissa, kuten eteisessä tai pukuhuoneessa oleskeltaessa suosittelemme vahvasti maskin käyttöä.

Jokainen on itse vastuussa omasta maskin käytöstään, maskien hankkimisesta ja tästä aiheutuvista kustannuksista. Liikuntaryhmien pukuhuoneissa on saatavilla maski opiskelijan käyttöön, mikäli oma maski on unohtunut. Vähävaraisilla on mahdollisuus noutaa maskeja pääkaupunkiseudun kuntien järjestämistä jakelupisteistä. Ohjeet kasvomaskin käyttöön saa THL:n sivuilta.

Koska ryhmäkoot ovat nyt pienempiä, muistathan ilmoittautua ajoissa, jotta varmistat paikkasi haluamillesi kursseille!

Ks. myös https://kansanvalistusseura.fi/korona/

Lisätietoa:
Etelä-Helsingin kansalaisopisto,
Laura Kivikoski, suunnittelija
044 491 9259
laura.kivikoski(a)etko.fi