Kursseja kulttuurinnälkään ja luovan ilmaisun ystäville – vielä ehdit ilmoittautua!

Kursseja kulttuurinnälkään ja luovan ilmaisun ystäville – vielä ehdit ilmoittautua!

Tarjoamme kaikille kulttuurinnälkäisille ja omaa luovaa ilmaisua kehittämään haluaville kaupunkilaisille vuonna 2021 kivoja kurssikokonaisuuksia. Kulttuuri- ja taideklubissa pääsee tutustumaan kulttuurin ja taiteen ajankohtaisiin ja ajattomiin ilmiöihin. Monipuolisten asiantuntijavieraiden esitysten kautta on mahdollisuus päästä tutustumaan taiteen ja kulttuurin erityiskysymyksiin, poikkitaiteellisiin innovaatioihin ja tuttuihin sekä vieraisiin kulttuureihin.

Rööperin luovat kirjoittajat -ryhmässä pääsee työstämään omaa luovaa ilmaisua tekstien kautta, jotka voivat olla omaelämäkerrallista, proosaa, lyriikkaa, draamaa, esseetä tai jotain näiden väliltä.

Vai kiinnostaako sinua kaunokirjallisuus ja yleisön edessä esiintyminen? Silloin sinulle sopiva kurssi voisi olla lausunta, jossa jokainen kurssilainen valitsee teeman mukaisen runon tai proosatekstin, joiden pohjalta koostetaan kurssin lopuksi esitettävä esitys.

Kirjallisuuspiiri on sinulle, joka pidät lukemisesta ja haluat jutella kirjoista muiden samanhenkisten kanssa. Kirjallisuuspiirin kevään teemana on Itä-Aasia. Ensimmäistä kokoontumiskertaa varten luetaan eteläkorealaisen Kyun-sook Shinin romaani Pidä huolta äidistä (ilm. 2015). Kolme seuraavaa teosta sovitaan ensimmäisellä tapaamisella. Lähde ennakkoluulottomasti mukaan lukuharrastuksen pariin: kirjakeskustelu kerran kuussa pitää talven kylmyyden loitolla.

Mahdollista kulttuurintäyteinen vuosi ja ilmoittaudu kursseillemme saman tien:

Kulttuuri- ja taideklubi

Rööperin luovat kirjoittajat

Lausunta

Kirjallisuuspiiri