Ilmoittautuminen kevään kursseille avautuu 15.11. klo 10.00!

Ilmoittautuminen kevään kursseille avautuu 15.11. klo 10.00!

Talvi lähestyy ja päivät lyhenevät, mutta opistolla riemuitaan jo kevätkauden kurssivalikoimasta ja siitä, että saamme tarjota viimein täysimittaisesti opiskelijoillemme niin lähi- kuin etäopetuksessakin arjen elämyksiä, yhdessä oppimista, iloa, naurua ja valoa huikean hienon kurssivalikoimamme myötä.

Arki on parasta, kun harrastaa mitä rakastaa ja pitkän talvenkin jaksaa paremmin itselle tärkeiden harrastusten parissa. Onko sinullakin se tunne, että  viimeistään nyt on aika lähteä harrastamaan ja ihmisten ilmoille? Hienoa! Ilmoittautuminen kevään kursseille avautuu 15.11. klo 10.00! Jos elämäntilanteesi sopii paremmin etänä harrastaminen, siihenkin löytyy paljon kivoja kursseja.

Kurssit julkaistaan nähtäväksi 12.11. täällä. Kurssivalikoimaan kannattaa tutustua jo hyvissä ajoin ennen h-hetkeä, sillä suosituimmat kurssit täyttyvät tuttuun tapaan hämmästyttävän nopeasti. Jos haluat harjoitella kurssi-ilmoittautumista ennakkoon, jottei tule odottamattomia yllätyksiä, voit tehdä sen seuraavasta linkistä.  Harjoitteluilmoittautumisen avulla haluamme varmistaa, että kurssi-ilmoittautumisesi sujuu sutjakasti, ja harjoittelun kautta olet ilmoittautumispäivänä valmiina naputtelemaan ostoskoriisi omat kurssisi ilman epäröintiä.

Maailma avautuu vähitellen ja nyt onkin oikea aika parannella ruostunutta kielitaitoa myös tulevan kesän matkoja ajatellen. Vai haluaisitko kokeilla jotakin luovaa? Kädentaitojen kurssit tarjoavat paljon mukavia mahdollisuuksia luovuutta janoaville keramiikasta vaatetuunaukseen. Vai olisiko aika päästä liikkumaan? Liikunta, jooga- ja tanssikurssiemme valikoima on meistäkin melkein mykistävä. Hikoilua ja hauskaa on varmasti luvassa. Vai haluaisitko päästä musisoimaan? Taitavat musiikinopettajamme tuovat takuulla rytmiä elämääsi. Tutustu kurssivalikoimaamme ja merkitse 15.11. klo 10.00 kalenteriisi hyvissä ajoin!

Kaikki kiva on kulman takana!

Lämpimästi tervetuloa jälleen harrastamaan ja opiskelemaan Etelä-Helsingin kansalaisopistoon!