Toimela-passeilla saat etuja

 

Toimela-passeilla saat alennuksen kurssimaksuista. Jos olet ilmoittautumassa kahdelle kieli- ja/tai liikuntakurssille samalla lukukaudella, saat kurssit alennettuun hintaan. Tarjoamme passin hankkineille myös kurssitarjouksia ja muita etuja lukuvuoden aikana. Toimela-passin hinta on 123 euroa ja Toimela-eläkeläispassin 103 euroa.

Toimela-passin voit maksaa verkkomaksuna HelleWissä tai toimistolla käteisellä, pankki- tai luottokortilla, Tyky-Kuntoseteleillä, Smartumin liikunta-/kulttuuriseteleillä/-kortilla tai E-passilla. Toimela-eläkeläispassin opintosetelialennus edellyttää käyntiä toimistolla. City-Shoppari-kortilla ei voi myöntää alennusta ehtoihin perustuen.

Toimi näin:
Osta passi kurssi-ilmoittautumisjärjestelmä HelleWistä ja maksa se. Ilmoittaudu kahdelle saman lukukauden kurssille, mutta älä suorita niiden maksuja. Me mitätöimme kurssien maksut toimistosta käsin. Toimela-passin alennuksen voit käyttää vain kursseihin, jotka on merkitty HelleWiin tekstillä “Tämä kurssi 0 euroa Toimela-passeilla”. Passi on henkilökohtainen ja se on voimassa yhden lukukauden ajan. Kurssimaksua ei voi muuttaa Toimela-passiksi takautuvasti. Passeja on rajallinen määrä.